Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/fellowminds.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/fellowminds.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/fellowminds.dk/public_html/wp-includes/plugin.php:601) in /var/www/fellowminds.dk/public_html/wp-content/themes/everything/drone/theme.php on line 2271
Om os - Fellow Minds

 • Om Fellow Minds

  Fellow Minds blev stiftet i 2015 på en idé om, at tilbyde markedet mest værdiskabende netværksforum kombineret med målrettet kompetenceudvikling. I Fellow Minds har vi en iboende passion for tidssvarende og effektiv networking på højeste niveau, og vi sikrer, at du bliver bedre og mere komfortabel med at bruge dit netværk.

  Hovedkrafterne bag Fellow Minds er Anders Myhre og Morten Aae Olander: “Fellow Minds startede i virkeligheden med, at vi selv oplevede forskellige faglige netværk uden tilstrækkelig kvalitet. Det var ofte decideret spild af tid og ressourcer at deltage. Vi definerede derfor en netværksmodel, hvor traditionel faglig networking bliver løftet til et nyt niveau i en kombination med kompetenceudvikling af det enkelte medlem. Et Fellow Minds medlemskab handler grundlæggende om at få viden, blive inspireret og ikke mindst få værktøjerne til aktivt at anvende ny viden. Vi motiveres af at sætte nye standarder for udvikling af mennesker i dynamiske, værdiskabende netværk, og vores medlemmer skal opleve en høj kvalitet.”


 • OM ANDERS MYHRE


  Anders har arbejdet med kompetenceudvikling og organisationsudvikling i mere end 10 år i internationale virksomheder. Anders har en veludviklet evne til at omsætte strategi til operationelle, håndgribelige planer, både på virksomhedsniveau og for medarbejdere. Anders har hele sin egen karriere deltaget i professionelle netværk, og han ved hvordan velfungerende netværk kan rykke professionelle til nye niveauer.

  “Den moderne medarbejder anvender sit professionelle netværk strategisk. Gennem pleje af dit netværk kan du skabe en uvurderlig platform, som du kan trække på i udfordrende situationer.”

  Anders’ baggrund er cand. merc. og han har arbejdet flere år i udlandet og altid i globale virksomheder. Hans erfaringer tæller bl.a.: Organisationsudvikling, Ledelse, Forretningsudvikling, Markedsansvar, Produktudvikling, Teamledelse, Kompetenceudvikling og Netværksledelse. Videndeling og kompetenceudvikling af medarbejdere har altid været nøglebegreber for Anders’ ledelse.

 • AndersMyhre

 • OM MORTEN AAE OLANDER


  Morten har mere end 20 års erfaring med forretningsudvikling baseret på kompetenceudvikling af medarbejdere såvel som kunder. En af Mortens styrker er evnen til at identificere best practice og implementere den i forretningsprocesser. Morten har etableret og drevet en række netværk i sin karriere og han brænder for at udvikle folk med sin direkte og ærlige facon.

  “Networking er den mest effektive måde du kan udvikle dig professionelt, hvis du er bevidst om hvilke virkemidler, du kan anvende”.

  Morten har arbejde med internationalt salg og markedsføring af tekniske produkter i store dele af sin karriere og har kombineret kommercielt ansvar med sin tekniske baggrund som civilingeniør fra DTU. Morten har både arbejdet i små start-up teams og store internationale organisationer. Hans erfaringer tæller bl.a.: Forretningsudvikling, Strategi, Salgsledelse, Markedsansvar, Produktudvikling, Produktlancering, Personale- og Projektledelse, Kompetenceudvikling og Netværksledelse.

 • MortenOlander
 • PRAKTISKE OPLYSNINGER


  Bankforbindelse: Vestjysk Bank

  Adresse: Danstrupvej 4, 2100 København Ø

  Kontakt tlf/email: info@fellowminds.dk

   


© Copyright 2015